Ord som fängslar

Den 6–13 mars anordnas litteratur- och berättarfestivalen Berättarkraft i alla Blekinges kommuner samt Bromölla. Skrivande, läsande och berättande är den gemensamma nämnaren för den årligen återkommande festivalen.

Årets tema, ”Ord som fängslar”, är inspirerat av Tryckfrihetsåret. Festivalen vill lyfta fram fängslande berättelser och det faktum att författare runtom i världen fortfarande fängslas för sina berättelser.

Berättarkraft anordnar programpunkter i Bromölla, Karlshamn, Karlskrona, Olofström, Sölvesborg och Ronneby. Berättarkraft inleds den 6 mars med Blekinges första regionala bokmässa på Eriksberg mitt i länet.

Läs mer och se hela programmet på berattarkraft.org.

Jonas Nordin

Other posts

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.